Yritysesittely


Finn Footwear Oy tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden panostaa henkilöstön työterveyteen, työturvallisuuteen ja työssä jaksamiseen. Kotimaiset Laja-ammattijalkineet ovat suomalaisia tuotteita. Ne on suunniteltu nykyaikaisen ja alati muuttuvan työympäristön vaatimuksiin käyttömukavuudesta ja ulkonäöstä tinkimättä.

Ammattijalkine on henkilönsuojain. Sen tehtävänä on minimoida vartaloon kohdistuvaa rasitusta ja suojata työympäristön erilaisilta vaaroilta, kuten liukastumisilta,putoavilta esineiltä, sähköiskuilta ja staattisen sähkönpurkauksilta. Esimerkiksi elintarvike-, kemian- ja elektroniikkateollisuudessa ammattijalkineet ovat myös osa tuottavuutta ja laatujärjestelmää.

Finn Footwear Oy on mukana lukuisissa eri projekteissa kehittämässä uusia ja entistä parempia ratkaisuja yhdessä asiakkaiden, materiaalintoimittajien, testauslaitosten ja suojainalan yhdistysten kanssa.

Ammattijalkineiden aatelia vuodesta 1979

Laja-ammattijalkineet on suunniteltu ja valmistettu voimassaolevien kansainvälisten ammattijalkinestandardien mukaisesti. Jokainen tekninen ominaisuus ja yksityiskohta on kehitetty palvelemaan työelämän laatua.

Monipuolisesta valikoimasta löytyy sopiva malli usealle erityyppiselle jalalle. Jalkineita on saatavilla myös erikoisominaisuuksilla, kuten staattista sähköä purkavina (ESD) sekä konepesun ja Deco-höyrypesun kestävinä. Erikoistilauksesta saat Laja-jalkineesi myös yksilöllisin muutoksin.

Laja ESD - luotettavuutta ja turvallisuutta

Staattinen sähkö aiheuttaa ongelmia useissa eri työympäristöissä.Työtä tekevän henkilön keho varautuu helposti staattisella sähköllä, joka siirtyy kappaleesta toiseen koskemalla tai indusoitumalla. Varauksen hallitsematon purkautuminen vioittaa elektroniikkalaitteita ja -komponentteja tai voi jopa aiheuttaa palo- ja räjähdysvaaran.Yksi tärkeimmistä menetelmistä hallita kehosta purkautuvia staattisen sähkön varauksia on maadoittaa ihminen ESD-jalkineilla puolijohtavaan lattiaan.

Laja ESD -jalkineiden erinomaiset johtavuusominaisuudet takaavat luotettavan ja turvallisen toiminnan alhaisissakin ilmankosteuksissa sekä erityyppisillä puolijohtavilla lattioilla. Menestyksen avaimina ovat pitkäjänteinen tuotekehitys, itse kehitetty tuoteresepti, tarkka materiaalinhallinta ja 100 % laaduntarkastus.

Laja - Ja tunnet laadun.