Laja Energo®, ergonomiasta energiaa


Kun jalat ovat työnteon kantava voima, jalkineen tehtävänä on minimoida rasitukset pitkienkin päivien ajan. Jokainen Laja -jalkineen tekninen ominaisuus ja yksityiskohta on kehitetty palvelemaan työelämän laatua, niin kuin laatutuotteen tuleekin; Laja -työterveysjalkineita on valmistettu jo vuodesta 1979.

Oikein suunnitellut ja valitut työjalkineet vähentävät tukielimiin kohdistuvaa rasitusta ja auttavat jaksamaan koko työpäivän ajan.

 

Laja Energo® -malliston ainutlaatuinen pohjarakenne ylläpitää työkykyä ja tekee jalkineista todella turvalliset:

  • Käyttäjän erityistarpeita huomioiva: jalkineita saatavana pidennetyin tai lyhennetyin remmein, korotetulla pohjalla ja jopa puolikkaat eri kokoisena.

energo_kuva.jpg

LAJA Energo®, - jalkine on turvallinen valinta, kun haluat vähentää tukielinten rasitusta ja ennaltaehkäistä rasitusvammoja.

  1. Kaikki jalkineet ovat vuoritettuja. Vuori ehkäisee remmien ja päällisen venymistä. Päällinen pysyy tukevana ja jalkineiden käyttöikä pitenee.

  2. Päällinen aitoa nahkaa.

  3. Pohjan laaja ja uritettu kosketuspinta sekä koron muotoillut etu- ja takaosat pienentävät liukastumisriskiä. Joustava ja taipuisa pohja myötäilee askeleita.

  4. Vaihdettava ja pestävä anatominen pohjallinen on hygieeninen ja pidentää kengän käyttöikää.

  5. Pohjan kiertojäykkyystuki tekee jalkineesta tukevan.

  6. Päälliseen saumattomasti kiinni valettu pohja tekee jalkineesta hygieenisen ja kestävän.

  7. Iskua vaimentava solurakenne. Kanta hieman korkeammalla kuin päkiä. Paino jakautuu tasaisesti kolmelle tukipisteelle.

  8. Joustotyyny kantapäällä vaimentaa erityisesti tukielimiin kohdistuvia iskuja.