Yritys Myynti Tuotteet in english
 
 
  Ominaisuudet
  Mallisto
  Tuotehaku

 

Laitosjalkine Oy

***************************************************************************************

 

 

AMMATTITAITOINEN JA AIKAANSAAVA MYYNTIEDUSTAJA OULU/POHJOIS-SUOMI ALUEELLE

Tule joukkoomme myymään rakentamaamme uniikkia LAJA-palvelupakettia, joka sisältää ammattijalkineiden aatelia, jokaiselle kengänkuluttajalle. Asiakaskuntamme koostuu maamme tunnetuimmista yrityksistä, terveydenhuoltoalasta ja ammattioppilaitoksista aina kotitalouksiin asti.

Aidosti kotimainen LAJA-ammattijalkinemallisto on laadukas ja monipuolinen.

Olet jo kannuksesi ansainnut ammattimyyjä tai vasta uraasi rakentamassa. Pidät liikkuvasta myyntityöstä ja viihdyt myös asiakaspalvelussa ja ihmisten parissa. Olet positiivinen, energinen ja tavoitteellinen. Olet rohkea ja sinulla on kyky itsenäiseen työhän vaativan asiakaskuntamme palvelemiseksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja liikut omalla autolla. Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn vakaan työnantajan palveluksessa.

Laitosjalkine Oy on tunnettu, 36-vuotias työ-, turva- ja erikoisjalkineita valmistava tehdas Oriveden Hirsilässä.

Hakemukset, sisältäen työhistoria, mahdollisimman pian, 7.9. 2015 mennessä osoitteeseen johanna.anttila@laja.com, aihekenttään: myyntiedustaja.


Seuraa uutisiamme ja tarjouksiamme Facebookissa!

Facebook_nappi.jpg

Laja – Ja tunnet laadun.

Jalat ovat yksi henkilökohtaisimmista työvälineistä ja tietysti ihmisen tärkein kulkuväline. Jotta ne toimisivat moitteettomasti, on niistä huolehdittava hyvin. On paljon jalkavaivoja, jalkojen ihottumia ja jaloista johtuvia särkyjä, jotka voitaisiin välttää helposti valitsemalla päivittäiseen käyttöön hyvät työjalkineet.

Valitse oikeat jalkineet niin työhön kuin vapaa-aikaan - ja varmistat, että kulkuvälineesi säilyvät moitteettomassa kunnossa!

 

Suojaavat työjalkineet 2014 -esite on julkaistu

Nettiin.PNG

Suomen laajin, kotimainen Laja -ammattijalkinemallisto on uusiutunut! Upeassa mallistossamme on todella valinnan varaa sekä perinteisemmistä työjalkineista pitäville että muotitietoisille! Trendikkäässä ja monipuolisessa Laja -mallistossa on väri- ja materiaalivaihtoehtoja jopa kymmeniä. Jalkineet soveltuvat myös erittäin hyvin myös vapaa-aikaan.

Tilaa uusi kuvastomme osoitteesta info@laja.com . Voit tilata jalkineesi tilaus@laja.com tai pyytää kenkäesittelyä työpaikallesi. Jalkine-edustajien yhteystiedot löytyvät tästä.

Lataa uusimmat esitteet tästä:
Suojaavat työjalkineet
Sairaala- ja puhdastilajalkineet
Turvajalkineet
Hinnastosivulle tästä

Facebookista löydät ajankohtaista tietoa mm. uusista malleista ja messuosallistumisistamme. Linkki Facebook-sivuillemme.

Suomalaista ammattijalkineiden aatelia vuodesta 1979.

Laitosjalkine Oy on tarjonnut asiakkailleen mahdollisuuden panostaa työterveyteen, työturvallisuuteen ja työssä jaksamiseen jo 35 vuoden ajan. Miljoonat tyytyväiset Laja -ammattijalkineiden käyttäjät Suomessa ja ulkomailla ovat saaneet nauttia Laja -jalkineiden erinomaisista ominaisuuksista erilaisissa työympäristöissä. Kotimaiset, omalla tehtaalla Oriveden Hirsilässä valmistetut Laja -ammattijalkineet ovat saaneet Suomalaisen työn liiton avainlipputunnuksen osoituksena suomalaisuudesta.

VALITSE KOTIMAISET KENGÄT - SE ON KOTIINPÄIN!

www.kotimaisillakengilla.fi
www.avainlippu.fi

Laitosjalkine Oy:lle Erikoisjalkinetilauksia Suomen puolustusvoimilta

Armeijan_jalkineet.jpg

Suomalainen työ- ja turvajalkinevalmistaja Laitosjalkine Oy on voittanut Suomen Puolustusvoimien jalkinetarjouskilpailut koskien kaupunkijääkärin maihinnousukenkiä ja varusmiesten sisäjalkineita.

Kauppa käsittää 12.220 paria jalkineita. Toimitukset ovat vuoden 2014 syksyyn mennessä. Sopimus sisältää mahdollisuuden optioihin ja lisähankintoihin. Kauppa on merkittävä yksittäinen toimitus tämän vuoden tilauskantaan.

Laitosjalkine Oy on suomalainen 35-vuotias perheyritys. Jalkineet valmistuvat omalla tehtaalla Oriveden Hirsilässä työllistäen 44 henkilöä. Kotimaiset Laja-ammattijalkineet ovat suomalaisia avainlipputuotteita.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Sakari Anttila, puh. (03) 3363 201, sakari.anttila(at)laja.com
Myyntijohtaja Johanna Anttila, puh. (03) 3363 210, johanna.anttila(at)laja.com


 

 
     
Ajankohtaista

17.9.2012 Laitosjalkine Oy on kehittänyt uuden innovatiivisen sairaalajalkinemalliston infektioiden torjuntaan
High-tech...

31.10.2011 Laja on testivoittaja!
TM rakennusmaailma testasi turvajalkineet. Vertailuun otettiin 10 rakennustyömaakäyttöön...

Piktogrammi
HI3 Jalkineen kuumuuden eristävyys on mitattu hiekkahaudetestillä. Jalkine asetetaan +250°C...

       
  Copyright © Laitosjalkine Oy
Toteutus: Tremedia