Yritys Myynti Tuotteet in english
 
 
  Ominaisuudet
  Mallisto
  Tuotehaku

 

Laitosjalkine Oy

Avoimeksi ilmoittamamme Testaus- ja tuotekehitysinsinöörin paikan hakuaika on päättynyt. Hakemuksia on tullut runsaat 50 kpl. Kiitämme kaikkia hakijoita!

Hakuprosessin seuraava vaihe on käynnistynyt.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------- 

HAEMME PIRTEÄÄ JA AIKAANSAAVAA MYYNTIEDUSTAJAA JYVÄSKYLÄN ALUEELLE,

nykyisen edustajamme siirtyessä eläkkeelle.

Alue käsittää ns. entisen Keski-Suomen läänin, keskittyen Jyväskylän talousalueelle, ulottuen pohjoisessa Pihtiputaalle ja etelässä Jämsään. Alueella on valmis asiakaskunta, joka koostuu kunnista ja kaupungeista, palvelualojen yrityksistä ja teollisuudesta sekä jälleenmyyjistä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn vakaan työnantajan palveluksessa, laadukkaat ja hyvin tunnetut tuotteet sekä kattavan koulutuksen. Tukenasi on vahva organisaatio, jonka kautta järjestyvät myös kaikki myynnin tukipalvelut.

Valituksi tuleva myyntiedustaja toimii vahvan LAJA -palvelupaketin ytimessä. Etsimämme henkilö on työhönsä sitoutunut, ahkera ja eteenpäin pyrkivä ja jolla on kyky itsenäiseen työhön vaativan asiakaskunnan palvelemiseksi. Edellytämme myyntihenkeä ja asiakaslähtöisyyttä. Arvostamme aktiivista, ulospäinsuuntautunutta ja aikaansaavaa persoonaa. Aiempi myynti- ja/tai asiakaspalvelukokemus katsotaan eduksi. Työ edellyttää matkustusvalmiutta ja liikut omalla autolla. Edustustyö tapahtuu "kotikonttorista", hyvä asuinpaikka on Jyväskylän talousalue.

Paikka täytetään mahdollisimman pian. Hakemukset osoitteella johanna.anttila@laja.com. Aihekenttään: Työhakemus myyntiedustaja.

 

 

Laitosjalkine Oy on suomalainen 35 -vuotias työ-, turva- ja erikoisjalkineita valmistava tehdas, joka sijaitsee Orivedellä, Hirsilässä. Laaja kotimaassa valmistettu työ- ja turvajalkinemallisto soveltuu useille eri ammattiryhmille. Jalkineet valmistuvat omalla tehtaalla Oriveden Hirsilässä ja ovat suunniteltu suomalaiseen jalkaan ja olosuhteisiin. Oman suunnittelun ja tuotekehityksemme tuloksena meille on vuosien varrella syntynyt laaja tuotekokonaisuus eri alojen tarpeisiin. LAJA -ammattijalkineet ovat kotimaista työtä ja saanut siitä avainlipputodistuksen. Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita valmistamalla jalkineemme itse omalla tehtaallamme parhaista mahdollisista raaka-aineista, jotka ovat pitkäikäisiä ja kestäviä.

 

 

Laja – Ja tunnet laadun.

Jalat ovat yksi henkilökohtaisimmista työvälineistä ja tietysti ihmisen tärkein kulkuväline. Jotta ne toimisivat moitteettomasti, on niistä huolehdittava hyvin. On paljon jalkavaivoja, jalkojen ihottumia ja jaloista johtuvia särkyjä, jotka voitaisiin välttää helposti valitsemalla päivittäiseen käyttöön hyvät työjalkineet.

Valitse oikeat jalkineet niin työhön kuin vapaa-aikaan - ja varmistat, että kulkuvälineesi säilyvät moitteettomassa kunnossa!

 

Suojaavat työjalkineet 2014 -esite on julkaistu

Nettiin.PNG

Suomen laajin, kotimainen Laja -ammattijalkinemallisto on uusiutunut! Upeassa mallistossamme on todella valinnan varaa sekä perinteisemmistä työjalkineista pitäville että muotitietoisille! Trendikkäässä ja monipuolisessa Laja -mallistossa on väri- ja materiaalivaihtoehtoja jopa kymmeniä. Jalkineet soveltuvat myös erittäin hyvin myös vapaa-aikaan.

Tilaa uusi kuvastomme osoitteesta info@laja.com . Voit tilata jalkineesi tilaus@laja.com tai pyytää kenkäesittelyä työpaikallesi. Jalkine-edustajien yhteystiedot löytyvät tästä.

Lataa uusimmat esitteet tästä:
Suojaavat työjalkineet
Sairaala- ja puhdastilajalkineet
Turvajalkineet
Hinnastosivulle tästä

Facebookista löydät ajankohtaista tietoa mm. uusista malleista ja messuosallistumisistamme. Linkki Facebook-sivuillemme.

Suomalaista ammattijalkineiden aatelia vuodesta 1979.

Laitosjalkine Oy on tarjonnut asiakkailleen mahdollisuuden panostaa työterveyteen, työturvallisuuteen ja työssä jaksamiseen jo 35 vuoden ajan. Miljoonat tyytyväiset Laja -ammattijalkineiden käyttäjät Suomessa ja ulkomailla ovat saaneet nauttia Laja -jalkineiden erinomaisista ominaisuuksista erilaisissa työympäristöissä. Kotimaiset, omalla tehtaalla Oriveden Hirsilässä valmistetut Laja -ammattijalkineet ovat saaneet Suomalaisen työn liiton avainlipputunnuksen osoituksena suomalaisuudesta.

VALITSE KOTIMAISET KENGÄT - SE ON KOTIINPÄIN!

www.kotimaisillakengilla.fi
www.avainlippu.fi

Tykkää meistä Facebookissa!


 

 

Tehtaanmyymälä ja Kenkäbussi:

LAJA -Outlet tehtaanmyymälä Hirsilässä Korpitie 32. Avoinna ma-to klo 9-15:30, pe 9-17. Puh. 050 4390 863. Lauantaisin suljettu. 

 

Myymälässä on edullisia tehtaan II-laadun jalkineita ja poistopareja.

- työ- ja ammattijalkineet
- turvajalkineet kesä- ja talvikäyttöön
- avokkaita, kävelykenkiä ja talvikenkiä
- puukengät
- sandaaleja ja pehmeitä sisäjalkineita (mm. diabetekseen soveltuvat)
- mp-ajosaappaat ja kumisaappaat
- erilaisia armeijan maihareita ja sandaaleja
- ESD-jalkineet, sairaala- ja puhdastilajalkineet
- erilaisia pohjallisia, mm. nestevirtauspohjalliset
- pitkäkestoinen suihkutettava hajunpoistaja
- Devisys-liukuesteet
- ortoosisukka vaivaisenluun ja suonenvedon hoitoon
- lisäksi valtava määrä erilaisia nahkoja ja keinoaineita harrastuskäyttöön
- kirpputoritavaraa


Lämpimästi tervetuloa edullisille kenkäkaupoille!

 

Laitosjalkine Oy:lle Erikoisjalkinetilauksia Suomen puolustusvoimilta

Armeijan_jalkineet.jpg

Suomalainen työ- ja turvajalkinevalmistaja Laitosjalkine Oy on voittanut Suomen Puolustusvoimien jalkinetarjouskilpailut koskien kaupunkijääkärin maihinnousukenkiä ja varusmiesten sisäjalkineita.

Kauppa käsittää 12.220 paria jalkineita. Toimitukset ovat vuoden 2014 syksyyn mennessä. Sopimus sisältää mahdollisuuden optioihin ja lisähankintoihin. Kauppa on merkittävä yksittäinen toimitus tämän vuoden tilauskantaan.

Laitosjalkine Oy on suomalainen 35-vuotias perheyritys. Jalkineet valmistuvat omalla tehtaalla Oriveden Hirsilässä työllistäen 44 henkilöä. Kotimaiset Laja-ammattijalkineet ovat suomalaisia avainlipputuotteita.

Lisätietoja:
Toimitusjohtaja Sakari Anttila, puh. (03) 3363 201, sakari.anttila(at)laja.com
Myyntijohtaja Johanna Anttila, puh. (03) 3363 210, johanna.anttila(at)laja.com


 

 
     
Ajankohtaista

17.9.2012 Laitosjalkine Oy on kehittänyt uuden innovatiivisen sairaalajalkinemalliston infektioiden torjuntaan
High-tech...

31.10.2011 Laja on testivoittaja!
TM rakennusmaailma testasi turvajalkineet. Vertailuun otettiin 10 rakennustyömaakäyttöön...

Piktogrammi
HI3 Jalkineen kuumuuden eristävyys on mitattu hiekkahaudetestillä. Jalkine asetetaan +250°C...

       
  Copyright © Laitosjalkine Oy
Toteutus: Tremedia