Yritys Myynti Tuotteet in english
 
 
  Ominaisuudet
  Mallisto
  Tuotehaku

 

Laitosjalkine Oy

 

HAEMME PIRTEÄÄ JA TEHOKASTA AMMATTIJALKINEIDEN MYYNTIEDUSTAJAA TAI AMMATINHARJOITTAJAA POHJANMAAN ALUEELLE

 

Alueella on valmis asiakaskunta, joka koostuu kunnista ja kaupungeista, palvelualojen yrityksistä ja teollisuudesta. Alue käsittää Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan alueet.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn vakaan työnantajan palveluksessa, laadukkaat ja hyvin tunnetut tuotteet sekä kattavan koulutuksen. Tukenasi on vahva organisaatio, jonka kautta järjestyvät myös kaikki myynnin tukipalvelut.

Valituksi tuleva myyntiedustaja toimii vahvan LAJA-palvelupaketin ytimessä. Etsimämme henkilö on työhönsä sitoutunut, ahkera ja pitkäjänteinen. Henkilöllä on kyky itsenäiseen työhön vaativan asiakaskuntamme palvelemiseksi. LAJA-myyntiedustajalle asiakas on ykkönen. Hän pitää asiakaspalvelusta ja myyntityöstä, tulee hyvin toimeen erilaisten persoonien kanssa haastavissakin tilanteissa. LAJA-myyntiedustaja antaa oman panoksensa uusien tuotteiden kehittämisessä. Aiempi myynti- ja/tai asiakaspalvelukokemus on edellytys. Voit myös toimia oman yrityksen kautta.

Työ edellyttää oman auton käyttöä.

Laitosjalkine Oy on suomalainen 37-vuotias työ-, turva- ja erikoisjalkineita valmistava tehdas, joka sijaitsee Orivedellä, Hirsilässä. Laaja kotimaassa valmistettu työ- ja turvajalkinemallisto soveltuu useille eri ammattiryhmille. Jalkineet valmistuvat omalla tehtaalla Oriveden Hirsilässä ja ovat suunniteltu suomalaiseen jalkaan ja olosuhteisiin. Oman suunnittelun ja tuotekehityksemme tuloksena meille on vuosien varrella syntynyt laaja tuotekokonaisuus eri alojen tarpeisiin. Noudatamme kestävän kehityksen periaatteita valmistamalla jalkineemme itse omalla tehtaallamme parhaista mahdollisista raaka-aineista, jotka ovat pitkäikäisiä ja kestäviä.

Hakemukset sähköpostilla, aihekenttään: myyntiedustaja. Toivomme hakemuksia pikaisesti, kuitenkin viimeistään 9.10. mennessä. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.

Satu Junkkila, satu.junkkila@laja.com, p. 050 3637 220
Johanna Anttila, johanna.anttila@laja.com, p. 0500 567 372

 


 


 


Suomalaista ammattijalkineiden aatelia vuodesta 1979.

Laitosjalkine Oy on tarjonnut asiakkailleen mahdollisuuden panostaa työterveyteen, työturvallisuuteen ja työssä jaksamiseen jo 35 vuoden ajan. Miljoonat tyytyväiset Laja -ammattijalkineiden käyttäjät Suomessa ja ulkomailla ovat saaneet nauttia Laja -jalkineiden erinomaisista ominaisuuksista erilaisissa työympäristöissä. Kotimaiset, omalla tehtaalla Oriveden Hirsilässä valmistetut Laja -ammattijalkineet ovat saaneet Suomalaisen työn liiton avainlipputunnuksen osoituksena suomalaisuudesta.

VALITSE KOTIMAISET KENGÄT - SE ON KOTIINPÄIN!

www.avainlippu.fi

Laja – Ja tunnet laadun.

Jalat ovat yksi henkilökohtaisimmista työvälineistä ja tietysti ihmisen tärkein kulkuväline. Jotta ne toimisivat moitteettomasti, on niistä huolehdittava hyvin. On paljon jalkavaivoja, jalkojen ihottumia ja jaloista johtuvia särkyjä, jotka voitaisiin välttää helposti valitsemalla päivittäiseen käyttöön hyvät työjalkineet.

Valitse oikeat jalkineet niin työhön kuin vapaa-aikaan - ja varmistat, että kulkuvälineesi säilyvät moitteettomassa kunnossa!

 

Uusi esitteemme

Suomen laajin, kotimainen Laja-ammattijalkinemallisto on uusiutunut! Nyt löydät koko mallistomme samasta esitteestä: suojaavat työjalkineet, sairaala- ja puhdastilajalkineet sekä turva- ja erikoisjalkineet.

Upeassa mallistossamme on todella valinnan varaa sekä perinteisemmistä työjalkineista pitäville että muotitietoisille! Trendikkäässä ja monipuolisessa Laja-mallistossa on väri- ja materiaalivaihtoehtoja jopa kymmeniä. Jalkineet soveltuvat erittäin hyvin myös vapaa-aikaan.

Lataa uusi esite tästä:

Esite 2016

Hinnastosivulle tästä 

Voit tilata jalkineesi tilaus(at)laja.com tai pyytää kenkäesittelyä työpaikallesi. Jalkine-edustajien yhteystiedot löytyvät tästä.

 

Esite_2016,_kansi.jpg

OMPELIJA


Laitosjalkine Oy etsii neulomo-osastolle osaavaa ja työhön motivoitunutta reipasta ompelijaa. Aikaisempi kokemus teollisesta tikkaustyöstä tai jalkinealan koulutus katsotaan suureksi eduksi. Työ on monipuolista ja se vaatii tekijältään oma-aloitteellisuutta, käsityötaitoja ja nopeaa oppimiskykyä.

Työpaikka: Laitosjalkine Oy - Korpitie 15, 35320 Hirsilä.(Oriveden keskustasta n. 7 km Mäntän suuntaan)

Työaika: 7.00 - 15.30, 40h viikko

Työ on toistaiseksi voimassaoleva.

Palkka: Nahka-ja kenkäteollisuuden TES:n mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

4 kk koeaika.

Ota yhteyttä tai laita hakemus, jos työpaikka on kuin tehty sinulle.

puh: 050 364 8420 tai 0400-273510 / Lea Häyrinen

Hakemukset: lea.hayrinen(at)laja.com

 

 

Seuraa uutisiamme, tarjouksiamme ja messuosallistumisiamme Facebookissa!

Facebook_nappi.jpg

Tehtaanmyymälä:

LAJA -Outlet tehtaanmyymälä Hirsilässä Korpitie 32. Avoinna ma-pe klo 10:00-16:00.  Puh. 050 4390 863. Lauantaisin suljettu. 

 

Myymälässä on edullisia tehtaan II-laadun jalkineita ja poistopareja.

- työ- ja ammattijalkineet
- turvajalkineet kesä- ja talvikäyttöön
- avokkaita, kävelykenkiä ja talvikenkiä
- puukengät
- sandaaleja ja pehmeitä sisäjalkineita (mm. diabetekseen soveltuvat)
- mp-ajosaappaat ja kumisaappaat
- erilaisia armeijan maihareita ja sandaaleja
- ESD-jalkineet, sairaala- ja puhdastilajalkineet
- erilaisia pohjallisia, mm. nestevirtauspohjalliset
- pitkäkestoinen suihkutettava hajunpoistaja
- Devisys-liukuesteet
- ortoosisukka vaivaisenluun ja suonenvedon hoitoon
- lisäksi valtava määrä erilaisia nahkoja ja keinoaineita harrastuskäyttöön
- kirpputoritavaraa


Lämpimästi tervetuloa edullisille kenkäkaupoille!

 

 
     
Ajankohtaista

31.10.2011 Laja on testivoittaja!
TM rakennusmaailma testasi turvajalkineet. Vertailuun otettiin 10 rakennustyömaakäyttöön...

Piktogrammi
HI3 Jalkineen kuumuuden eristävyys on mitattu hiekkahaudetestillä. Jalkine asetetaan +250°C...

       
  Copyright © Laitosjalkine Oy
Toteutus: Tremedia